Maak kennis met Oh My Skin

Jouw toegang tot de magische wereld van Koreaanse skincare! Wij hebben met veel passie gewerkt aan het creëren van een uniek merk dat is gewijd aan alles wat te maken heeft met skincare.

Wat maakt Oh my skin speciaal?

Het begon allemaal vanuit een persoonlijke reis met Koreaanse skincare. De oprichters begrepen de geheimen achter die glanzende, stralende huid en voelden de drang om deze met de wereld te delen!

Waar ware schoonheid begint!

Bij Jolie Design zijn we trots op het feit dat we hebben mogen samenwerken met het betoverende merk, Oh My Skin. Met hun vurige passie voor skincare hebben wij geholpen bij het vormgeven van een uniek merk dat gewijd is aan alles wat te maken heeft met Koreaanse skincare.

Bij Oh My Skin draait het om meer dan alleen producten; het is een missie. Een missie om jou volledig zelfverzekerd te laten voelen in je eigen huid. In de overtuiging dat ware schoonheid begint met een gezonde huid, streven ze ernaar om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop we onze huid verzorgen.

Ontdek de magie van Koreaanse skincare met Oh My Skin

Voor degenen die nog niet bekend zijn met de wonderen van Koreaanse skincare, geen zorgen! Wij hebben met zorg en toewijding gewerkt aan het ontwerpen van een prachtige website. Ontdek het assortiment van Oh My Skin waar je moeiteloos jouw favoriete Koreaanse skincare-producten terug kunt vinden.

Wij zijn verheugd om bij te kunnen hebben dragen aan het verhaal van Oh My Skin en we kijken ernaar uit om samen met hen een wereld van stralende schoonheid te ontsluiten. 

Neem contact op

Benieuwd hoe Jolie design jouw bedrijf kan helpen bij het opbouwen van een sterke merkidentiteit en online aanwezigheid? We staan klaar om met jou samen te werken en jouw merkavontuur een vliegende start te geven. Klik hier om contact op te nemen.