Ontdek Beauty Mansion - Ervaar luxe behandelingen voor huid, nagels en meer.

Bij Beauty Mansion gaven we de schoonheid een nieuw thuis. Met een frisse wind door hun branding, een sprankelende nieuwe website en betoverende brandingfoto's, hebben we de essentie van verfijning en luxe tot leven gebracht. Welkom in de wereld van tijdloze schoonheid, welkom bij Beauty Mansion.

Een frisse nieuwe uitstraling voor Beauty Mansion

Bij Jolie Design hebben we de kans gekregen om de schoonheid van Beauty Mansion naar een hoger niveau te tillen. Met een complete make-over van branding, website en brandingfoto's hebben we een nieuwe standaard gezet voor elegantie en stijl in de wereld van schoonheid en verzorging.

Geïnspireerd door de rijke geschiedenis

Onze samenwerking met Beauty Mansion begon met een diepgaand begrip van hun visie en waarden. Met dit in gedachten hebben we een compleet nieuwe branding ontwikkeld die de essentie van het merk omvat. Geaccentueerd door zachte boogvormen geïnspireerd door de rijke geschiedenis van herenhuizen, symboliseren de start van Beauty Mansion.

Ook hebben we de branding foto's voor Beauty Mansion mogen verzorgen. Deze foto's dienen niet alleen als visuele aanvulling op de website, maar ook als krachtig marketinginstrument op sociale media en andere platforms.

Het resultaat

Het resultaat van onze inspanningen is een Beauty Mansion die straalt met een nieuwe energie en allure. Van de strakke, moderne uitstraling van de branding tot de verleidelijke beelden die de verbeelding prikkelen.

Jolie Design heeft Beauty Mansion geholpen om een blijvende indruk te maken in de wereld van skin, beauty en nails.

Neem contact op

Benieuwd hoe Jolie design jouw bedrijf kan helpen bij het opbouwen van een sterke merkidentiteit en online aanwezigheid? We staan klaar om met jou samen te werken en jouw merkavontuur een vliegende start te geven. Klik hier om contact op te nemen.