Doe-boerderij Ons Hagje

Soms gaat fotografie verder dan alleen het visuele aspect. Het gaat om het vertellen van een verhaal, het overbrengen van emotie en het creëren van een connectie. Dat is precies wat ik heb mogen ervaren bij Doe-Boerderij Ons Hagje in Haghorst, een unieke zorgboerderij die met warmte en betrokkenheid mensen een waardevolle en stimulerende omgeving biedt.

Gelegen te midden van de weelderige natuur

Omringd door rust en ruimte, is Doe-Boerderij Ons Hagje meer dan slechts een boerderij. Het is een oase van kalmte en groei, een plek waar individuen zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontwikkelen op hun eigen tempo.

Het eerste wat mijn lens vastlegde, was de uitgestrekte groene tuin. Een kleurrijk palet van bloemen en planten, omringd door de rijke geur van de natuur, bood een serene achtergrond voor de mensen die hier hun dagen doorbrengen.

Met mijn camera in de hand, besefte ik al snel dat mijn missie verder ging dan het maken van mooie foto's. Ik wilde de ziel van deze plek vastleggen, de onzichtbare band tussen de bezoekers, de natuur en de dieren die hier hun thuis hebben gevonden.

Het hart van Doe-Boerderij Ons Hagje is de onvoorwaardelijke liefde en zorg die de medewerkers en vrijwilligers bieden aan de bewoners. De interacties die ik vastlegde, variërend van een oprechte glimlach tot het verzorgen van de dieren, onthulden de diepe verbondenheid en wederzijds respect die hier elke dag bloeien.

Doe-Boerderij Ons Hagje heeft niet alleen een plaats in de harten van degenen die er dagelijks komen, maar ook in mijn hart als fotograaf. Het vastleggen van de essentie van deze plek was een eer en een uitdaging die me eraan herinnerde dat fotografie meer is dan alleen het indrukken van een knop. Het gaat om het vertellen van verhalen, het creëren van herinneringen en het vastleggen van menselijke emotie.